CANTARE DE BUCATARIE HEINNER CU BOL 5KG TOUCH CONTROL HKSB-TC5P
Cod producator: HKSB-TC5P
Cod intern: HN-630299

39,90 Lei

99,90 Lei (-60 %)
Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
Cantareste cu precizie ingredientele folosite in prepararea retetelor preferate si impresioneaza-i pe toti cei dragi cu cele mai gustoase preparate. Cantarul de bucatarie HKSB-TC5P te ajuta sa adaugi exact atat cat trebuie din fiecare ingredient.
 
 
Capacitate maxima de cantarire 5 kg

Cantarul are o capacitate maxima de cantarire de 5kg, astfel ca vei putea cantari ingredientele chiar si pentru compozitiile mai mari, dintr-o singura data.
 
 
Functie tara (zero)

De departe cea mai importanta functie a cantarului, functia tara, iti permite sa cantaresti orice ingredient, ignorand greutatea vasului in care acesta se afla sau sa cantaresti ingredientele pe masura ce le adaugi in bolul inclus.
 
 
Functie cantarire lichide (apa, lapte)

Cu ajutorul acestei functii poti schimba usor de la cantarirea ingredientelor solide (g) la cele lichide (ml), fara niciun risc de eroare in timpul convertirii unitatilor de masura.
 
 
Control touch cu display LCD

Cantarul este dotat cu un control touch intuitiv si prietenos care va ofera control total asupra functiilor aparatului si cu un display LCD, cu afisaj structurat simplu si usor de citit.
 
 
Cantarire cu gradare precisa de 1g

Retetele preferate aproape ca ating perfectiunea. Cu ajutorul cantarului de bucatarie HEINNER HKSB-TC5P ai parte de o cantarire cu gradare precisa de 1g.
 
 
Pornire/oprire automata

Pornirea se face automat in momentul asezarii alimentelor pe cantar, iar oprirea are loc tot automat dupa cateva secunde de inactivitate.
 
 
Indicator baterie descarcata si depasire greutate

Cantarul are un indicator care va anunta atunci cand bateria este descarcata si trebuie inlocuita sau atunci cand greutatea pusa pentru cantarire este mai mare decat capacitatea maxima admisa.
 
 
Cantar de bucatarie cu bol Heinner HKSB-TC5P, 5kg, touch control, functie tara, functie cantarire lichide, display LCD, bol plastic, gradare 1g, baterii 2 x 1.5V AAA

Caracteristici


  • General
  • Producator:HEINNER

  • Caracteristici tehnice
  • Tip aparat:Cantar de bucatarie
  • Greutate maxima:5 kg
  • Diviziune de cantarire:1 g
  • Afisaj :Touch screen
  • Functionare:x 2 Baterii AAA
  • Bol:Plastic