HUSA POCKETBOOK COVER INKPAD 3 BROWN PBPUC-740-X-BS
Cod producator: PBPUC-740-X-BS
Cod intern: PK-600010

109,21 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs
Compania PocketBook este al 4-lea producator de dispozitive de citire de inalta calitate, bazate pe tehnologia E Ink (”hartie electronica”), precum si de dispozitive de citire si tablete multimedia. Compania PocketBook a fost fondata in 2007, avand sediul in Lugano (Elvetia), iar in prezent, produsele companiei sunt vandute in 27 de tari.

Echipa de experti PocketBook are un tel comun – crearea de produse exclusive de cea mai buna calitate, aspirand catre excelenta in orice aspect si anticipand toate nevoile posibile ale cititorului modern. Determinata sa creeze cele mai bune produse, compania a integrat o serie de componente antreprenoriale, specializandu-se pe diverse aspecte ale procesului de dezvoltare si de intretinere a dispozitivelor, precum si pe dezvoltarea unui software unic pentru dispozitive si crearea unei platforme on-line pentru a facilita cautarea celui mai bun continut electronic.

Pana in prezent, compania PocketBook a introdus peste 30 de modele de dispozitive de citit E Ink si tablete media pe piata globala, lansand in premiera un numar de inovatii in domeniul cititului electronic, care s-au bucurat de premii internationale prestigioase. Compania PocketBook detine 10 premii internationale prestigioase, inclusiv un premiu international ”Red Dot Design Award” extrem de dorit.