SISTEM AUDIO PHILIPS BLUETOOTH NFC CD PLAYER BLACK AZ700T/12
Cod producator: AZ700T/12
Cod intern: PH-600075

756,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Philips CD Sound Machine este un sistem audio portabil de mare putere, pe care il poti lua cu tine oriunde. Este compatibil cu tehnologia wireless NFC, permitand conectarea fara efort, prin Bluetooth, printr-o stimpla atingere. De asemenea, iti permite sa redai melodiile tale preferate de pe stick-uri USB, CD-uri audio sau CD-uri cu MP3.
 
 
Transmite muzica wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.
 
 
Smartphone-uri cu functia NFC activata, pentru sincronizare Bluetooth
Sincronizati dispozitive Bluetooth fara nicio problema, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singura atingere. Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta cu functia NFC activata in zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a initia sincronizarea Bluetooth si streaming-ul de muzica.
 
 
Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW
MP3 inseamna „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.
 
 
Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii
unctia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.
 
 
Sistemul de boxe Bass Reflex ofera un sunet de bas puternic, mai profund
Sistemul Bass Reflex faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, utilizand incinte de dimensiuni mici. Se diferentiaza de sistemul conventional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund si cu mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase furnizand un bas puternic, de calitate.
 
 
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.
 
 
Telecomanda ergonomica pentru mai mult confort
Cu o telecomanda ergonomica pentru confort sporit la varfurile degetelor, tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati.
 
 
Mai multa muzica cu Digital FM radio cu 20 de posturi presetate.
 
 
Mufa pentru casti stereo pentru o auditie muzicala superioara
Conecteaza-ti castile la acest dispozitiv Philips pentru o experienta de ascultare mai intima ori de cate ori doresti. Te poti bucura de muzica favorita cu un sunet de exceptie, fara a-i deranja pe ceilalti, conectand castile la acest dispozitiv.
 

Caracteristici


 • General
 • Producator:PHILIPS

 • Caracteristici Generale
 • Tip sistem:Microsistem
 • Putere RMS:12 W
 • Telecomanda:Da
 • Detalii tuner radio:FM
 • Alte specificatii:CD Mp3 Player

 • Certificari Audio
 • Functii:Bass Reflex Bass Boost

 • Conectivitate
 • Conectare WiFi:Da
 • Conectare Bluetooth:Da
 • Alimentare USB:Da
 • Jack 3.5mm:Da
 • Iesire casti:Jack 3.5