SOUNDBAR PHILIPS 200W RMS, SUBWOOFER WIRELESS 2.1, BLUETOOTH, BLACK TAB8405/10
Cod producator: TAB8405/10
Cod intern: PH-600157

2.047,49 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Sunet cinematografic. Intensifică emoţia.
 
Amplifică sunetul fiecărui film, fiecărei liste de melodii şi fiecărei sesiuni de jocuri. Acest soundbar elegant cu subwoofer wireless şi Dolby Atmos îţi oferă bas superior, muzică mai bună şi voci mai clare. În plus, este uşor de încorporat într-o configuraţie pentru mai multe camere.
 
 
Soundbar inteligent. Sunet cinematografic.
Acest soundbar aduce o nouă dimensiune a sunetului indiferent ce vizionezi sau ce asculţi. 2.1 canalele oferă coloane sonore mai bogate, efecte mai puternice şi dialog mai clar. Subwooferul wireless adaugă impact fiecărei explozii şi fiecărui ritm.
 
Dolby Atmos. Intensifică emoţia.
Intensifică dramatismul indiferent ce vizionezi. Acest soundbar compatibil cu Dolby Atmos reproduce profunzimea, precum şi înălţimea, creând un sunet surround tridimensional virtual care se propagă deasupra şi în jurul tău.
 
 
Play-Fi. De la sunet în mai multe camere la sunet surround
Compatibilitatea uşoară cu Play-Fi va face din acest soundbar vedeta sistemului pentru mai multe camere. Poţi sincroniza boxe compatibile Play-Fi pentru sunet în mai multe camere sau poţi chiar crea un veritabil sistem de sunet surround – toate acestea prin aplicaţia Philips Sound sau aplicaţia Play-Fi.