HP Neverstop

Noua gamă de imprimante laser HP Neverstop

Prima imprimantă laser din lume cu rezervor reîncărcabil de toner.1

Alege imprimanta laser cu rezervor reîncărcabil HP Neverstop potrivită pentru afacerea ta

 
Un bărbat şi o femeie discutând în prim-plan despre afaceri cu imprimanta laser fără cartuş HP Neverstop

Economisești până la 80% din cost cu tonerul HP.2

Cele mai mici costuri de reîncărcare pentru imprimarea laser HP, comparativ cu cartuşele de toner HP. Obţine imprimare de înaltă calitate, fără compromisuri.
     

Reîncarci tonerul rapid – fără risipă, fără stres.1

Datorită designului revoluţionar al kitului de reîncărcare cu toner, poți relua imprimarea în câteva secunde.1
demonstraţie animată pentru tonerul reîncărcabil
     

Femei care scot imprimate din imprimanta laser fără cartuş HP Neverstop

 

Minimizează întreruperile cu cea mai nouă tehnologie revoluţionară de la HP.

Dacă obișnuiești să imprimi volume mari şi rămâi mereu fără toner, noua imprimantă laser HP Neverstop este ideală pentru tine. Această soluţie cu rezervor reîncărcabil este concepută pentru a te ajuta să lucrezi mai inteligent, cu cele mai mici costuri de reîncărcare pentru imprimarea laser HP.

 


1. Reîncărcare automată constantă cu toner care utilizează consumabile de toner OEM cu cilindru fotosensibil încorporat, comparativ cu majoritatea imprimantelor laser monocrome OEM concurente din întreaga lume sub 250 USD şi a echipamentelor MFP sub 350 USD, începând din 15 noiembrie 2018. Cercetare internă efectuată de HP şi studiu comandat de HP şi realizat de Keypoint Intelligence-Buyers Lab în 2018. Cota de piaţă, conform raportării IDC CYQ4 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, ediţia 2018, trimestrul 2. Pentru detalii, consultaţi keypointintelligence.com/HPNeverstop Link extern.

2. Pe baza unei comparaţii interne efectuate de HP pentru MSRP şi costul pe pagină al imprimantelor HP LaserJet Pro M15 şi HP LaserJet Pro MFP M28 din această clasă cu cartuş de toner original HP 44A/48A LaserJet negru cu umplere standard, începând din martie 2019. Pentru detalii, consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3. Capacitatea reală variază substanţial în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori. Capacitate medie pe baza ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Pentru detalii, consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

4. Pe baza capacităţii cartuşelor din cutie pentru imprimante HP LaserJet Pro M15 şi HP LaserJet Pro MFP M28 cu cartuş de toner original HP 44A LaserJet negru cu umplere standard, cu capacitate ISO de 500 de pagini. Capacitatea reală variază substanţial în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori. Capacitate medie pe baza ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Pentru detalii, consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

5. Necesită descărcarea aplicaţiei HP Smart. Pentru detalii privind cerinţele locale de imprimare, consultaţi hp.com/go/mobileprinting.

6. În comparaţie cu majoritatea aplicaţiilor OEM de imprimare mobilă pentru imprimante inkjet şi laser şi cele all-in-one pentru acasă şi biroul de acasă, cu preţuri până la 429,99 USD inclusiv. Pe baza cotei de piaţă raportate de IDC în Hardcopy Peripherals Tracker în trimestrul 2 2018. Declaraţie bazată pe testări de laborator ale aplicaţiilor de imprimare mobilă ale producătorilor de imprimante şi studiul Keypoint Intelligence – Buyers Lab comandat de HP. Consultaţi raportul pe septembrie 2018 la www.keypointintelligence.com/HPSmartApp