Voucher plata card

Plateste cu cardul la orice comanda online pe site-ul www.StradaIT.ro si primesti un voucher de 20 de lei care poate fi folosit in comenzile urmatoare.
REGULAMENT OFICIAL – PROMOTIE „Voucher plata cu cardul”


Perioada  24.03.2020 – 31.05.2020


Campania promotionala pentru clientii companiei

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania „Voucher plata cu cardul” este organizata de:

S.C. PROUCTON SRL, cu sediul in Str. Dr. Clunet, Nr. 9, Sector 5, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr.J40/18760/1993, cod unic de inregistrare 4528050, atribut fiscal RO.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit şi va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorii işi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfaşurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Voucher plata cu cardul”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfaşoara in perioada 24.03.2020 – 30.04.2020 pe site-ul www.stradait.ro.

Art.2.3. Perioada de emitere si utilizare a voucherelor este 24.03.2020 – 31.05.2020.

Art.2.4. Sunt considerate eligibile comenzile plasate in site-ul www.stradait.ro in perioada campaniei 24.03.2020 – 30.04.2020.

 

Articolul 3. Participanti si produse participante la campanie

Art. 3.1. Pot participa la aceasta promotie persoanele fizice, indiferent de cetatenie și persoanele juridice, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

· locuiesc pe teritoriul Romaniei;

· accepta termenii și conditiile prezentei promotii;

·cunosc regulamentul promotiei, il accepta in totalitate şi doresc sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele selectate pentru aceasta campanie si comercializate de catre Organizator pe site-ul www.stradait.ro

Art. 3.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum și membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I ).

Art. 3.3. Nu se va acorda voucherul in cazul in care pentru achizitia produselor clientul solicita valorificarea de vouchere, cupoane sau bonuri valorice aferente altor campanii publicitare, campaniile nefiind aplicate cumulativ.

 

Articolul 4. Modul de desfaşurare a campaniei promotionale

Art.4.1. Clientii care au cumparat in perioada 24.03.2020 – 30.04.2020 de pe site-ul www.StradaIT.ro, primesc vouchere de reducere valabile la  achizitiile viitoare de pe acelasi site.

 Art. 4.2. Fiecare voucher va avea valoarea de 20 de lei, aplicabil la orice comanda de minim 200 de lei plasata prin intermediului site-ului www.stradait.ro, pana la epuizarea valorii totale a voucherului sau pana la expirarea valabilitatii acestuia, oricare eveniment se realizeaza primul.

Art. 4.3. Valoarea voucherului acordat este de 20 de lei.

Art. 4.4. Voucherele pot fi folosite pana la data de 31 mai 2020, inclusiv.

Art. 4.5. Promotia se aplica tuturor produselor de pe site-ul stradait.ro.

Art. 4.6. Un singur voucher este valabil pentru o singura utilizare. Mai multe vouchere din aceasta campanie nu pot fi cumulate pentru o comanda si se pot folosi doar in comenzi diferite. Valoarea minima a unei comenzi pe care se aplica voucherul este de 200 de lei.

Art.4.7. Voucherele se vor trimite sub forma electronica utilizandu-se adresa folosita la inregistrarea contului de utilizator. Organizatorul nu isi asuma faptul ca din cauze tehnice mesajul care va contine Voucherul nu ajunge in inboxul adresei de email declarate de catre participant la inregistrarea contului. Dovada trimiterii mesajului de catre Organizator reprezinta exonerarea acestuia de orice culpa.

Art.4.8. In cazul in care comanda este returnata, se va anula voucherul. Daca voucherul a fost deja folosit, contravaloarea acestuia se va retine din factura produsului returnat.

Articolul 5. Limitarea Raspunderii

Organizatorii Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Pierderile/ stergerea emailului cu voucherului campaniei;

5.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.3. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Taxe si impozite

Organizatorii campaniei sunt raspunzatori de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

 

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor cu plata online, pentru a evita contactul clientilor si al agentilor de livrare cu bancnotele in aceasta perioada cu risc mare de infectare COVID 19. Protejam sanatatea clientilor, partenerilor si colegilor implicati in desfasurarea activitatii comerciale.

 

Articolul 7. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 8. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

Articolul 9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul www.stradait.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “Voucher pentru plata cu cardul“ poate fi trimisa pe email la vanzari@stradait.ro