JOC DEUS EX MANKIND DIVEDED D1 EDITION XBOX ONE
Cod producator: EID7050015
Cod intern: AA-600544

Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Actiunea din Deus EX: Mankind Divided va avea loc in 2029, la doi ani dupa evenimentele din Human Revolution, in rolul principal aflandu-se si de aceasta data Adam Jensen, eroul jocului precedent. Jensen va face parte din Task Force 29, o noua divizie a Interpolului insarcinata cu lupta impotriva unui nou tip de terorism. Jensen nu are insa incredere deplina in colegii din Task Force 29, oferind informatii secrete si catre The Juggernaut Collective, o alta organizatie secreta.

De altfel, desfasurarea povestii va fi croita dupa alegerile realizate de jucator, producatorii promitand ca Jensen va fi pus in fata multor astfel de dileme pe parcursul lui Mankind Divided. Din punct de vedere narativ, obiectivul este ca acest nou joc sa faca trecerea spre evenimentele din primul titlu al seriei Deus Ex, lansat acum 15 ani de catre Eidos si Ion Storm.
 
Elementele de RPG caracteristice seriei vor fi complementate de diversitatea locatiilor in care Jensen va avea ocazia sa calatoreasca in Mankind Divided. Un astfel de exemplu este Utulek Station din Praga, Republica Ceha, o mahala in care isi fac veacul indivizii cu implanturi artificiale. Cei de la Eidos Montreal promit ca jocul se va adapta preferintelor jucatorului, acesta urmand a putea fi abordat fie ca un shooter de actiune, fie stealth, punand accentul pe explorare si pe evitarea luptelor de orice fel. Aceasta promisiune va fi valabila si pentru luptele cu bosii din Mankind Divided, gandite in asa fel incat sa stearga amintirile nu prea placute lasate de Human Revolution la acest capitol.

Bineinteles, Jensen isi va putea imbunatati la randul sau abilitatile prin intermediul implanturilor artificiale: acestea vor fi prezente in numar dublu fata de Human Revolution, iar dintre ele nu vor lipsi Tesla (sageti pe care Jensen le va putea lansa direct din pumni, ce vor permite eliminarea rapida si silentioasa a inamicilor), Silent Run (Jensen se va putea deplasa rapid pe orice fel de suprafata fara a face vreun zgomot), C.A.S.I.E. (Jensen va fi capabil sa analizeze starea mentala a interlocutorilor, avantaj ce-i va permite sa dea raspunsurile corecte in fiecare astfel de conversatie) sau PEPS Gun (arma neletala gazduita de bratul bionic al lui Jensen ce poate fi folosita pentru a incapacita un inamic).
 
 
 
 

Caracteristici


  • General
  • Nume produs:Deux EX: Mankind Divided D1
  • Cod produs:EID7050015
  • Producator:Eidos

  • Specificatii Generale
  • Platforma:Xbox One