TELEFON MYPHONE HAMMER 5 SMART DUAL SIM BLACK TEL000527
Cod producator: TEL000527
Cod intern: AA-609954

337,82 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: 021 9006
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Functii de smartphone
HAMMER 5 Smart este alimentat de KaiOS, astfel incat puteti utiliza navigarea pe Facebook, WhatsApp si Google Maps. Consultati celelalte aplicatii disponibile in magazinul KaiStore.
 
 
Utilizati potentialul LTE complet
De acum incolo, ramaneti online si bucurati-va de navigarea pe web cu LTE. Cu Wi-Fi Hotspot putei folosi telefonul ca un router mobil.
 
 
Baterie puternica
HAMMER 5 Smart ofera un timp de utilizare foarte lung pe un singur ciclu de incarcare, datorita unei baterii detasabile cu o capacitate de pana la 2500 mAh. In practica, aceasta inseamna pana la 12 ore de conversatie continua.
 
 
Scapa de griji
Nu mai trebuie sa va faceti griji pentru ploaia neprevazuta sau praful omniprezent. HAMMER iese victorios chiar si in cele mai dificile situatii, iar rezistenta sa este confirmata de certificarea IP68.
 
 
Ultra rezistenta
Forma sa compacta si constructia intarita sunt o promisiune de soliditate si rezistenta peste medie la caderi. Caracteristici confirmate printr-un test de cadere de la 1,2 m.
 
 
Afisaj spatios
HAMMER 5 Smart este perfect pentru conditii dificile si solicitante. Poate fi actionat cu o singura mana, ramanand la indemana si confortabil in utilizare.
 
 
Camera de incredere
Cu HAMMER 5 Smart, puteti face fotografii. Munceste, capteaza rezultatele eforturilor tale si incarca-le pe retelele de socializare.